Cum si-au gasit modelele job-ul ideal?

Cum si-au gasit modelele job-ul ideal?

Experientele bune si mai putin bune sunt cele care construiesc si slefuiesc personalitatea fiecaruia, putem spune ca suntem un rezultat al experientelor pe care le-am trait.

Continuarea studiilor este un element obligatoriu care ar trebui sa existe in conduita oricarui tanar. Este aproape unanim stiut faptul ca, in mare, terminarea unei facultati se termina doar cu o diploma, lucru partial adevarat, partial fals.

De fapt, cel mai important lucru in continuarea studiilor printr-o facultate/master este drumul parcurs pana acolo, care poate desavarsi cu adevarat persoanliatatea unui om sau macar sa o slefuiasca.

A munci si a merge la facultate sunt doua lucruri dificil de realizat, dar extrem de importante, mai ales in ceea ce priveste gasirea acelui „eu lanutric” pe care cu totii il cautam.
A parasi orasul natal este o adevarata provocare, iar de cele mai multe ori poate fi un mare impediment din punct de vedere financiar.

Facultate, mancare, chirie, intretinere si alte utilitati, plus viata sociala… sunt doar cateva elemente normale si potrivite categoriei de a fi tanar. Ei bine, de cele mai multe ori, pot fi greu de satisfacut toate aceste elemente normale.

Videochat-ul este un job care asigura un anumit statut financiar capabil sa indeplineasca destul de multe preferinte, daca nu chiar pe toate.

Iar pe langa acest lucru, este si foarte fun sa lucrezi in aceasta industrie, inveti o limba straina de circulatie internationala, ai un program flexibil, te distrezi, cunosti oameni, razi foarte mult, primesti tot felul de premii si lista de avantaje, pe langa motivatia financiara, poate continua.

Modelele de la videochat stiu si isi doresc sa aiba grija de preferintele lor, deoarece in acelasi timp, pe langa ca se pot intretine singure, isi pot plati facultatea/masterul sau alte cursuri, dar pot si sa se comporte adecvat varstei.

Experientele din adolescenta si din tinerete sunt cele mai frumoase si mai dragi amintiri pe care un om le are la batranete.
Dar, totusi, cum si-au dat seama fetele ca vor sa devina modele?

Primul pas in calatoria parcursa de modele a fost de a intelege care este pasiunea lor. Pentru a face acest lucru, si-au pus cateva intrebari la care si-au raspuns singure.

Pana la urma este vorba despre o decizie matura care trebuie sa fie facuta individual si asuamt. Aceste intrebari suna in felul urmator:
„Ce ma scoate din pat dimineata?”
„Care este salariul care mi-ar satisface preferintele?”
„Ce m-a fascinat in adolescenta?”
„Ce ma face sa lucrez si sa nu-mi dau seama cum trece timpul?”
„La ce ma pricep cel mai bine?”
„Pot in domeniul respectiv sa cresc in scara ierarhica?”