Diferenta dintre videochatul adult si videochatul non adult

Diferenta dintre videochatul adult si videochatul non adult

Lumea videochat-ului este o lume controversata la nenumarate opinii pozitive si negative. Cand alegi sa activezi in acest domeniu, trebuie sa fii o persoana puternica si sa nu iti pese de cei din jur.

Videochat-ul nu este un job rusinos, cum cred toti cei care nu detin informatiile necesare. Este o activitate virtuala prin care doua persoane comunica prin intermediul unui calculator si a unei camere video. Se foloseste o platforma online, usor de utilizat chiar si de persoanele care nu au cunostinte in utilizarea unui calculator.

Este un domeniu 100% legal, in care nu esti obligat sa faci nimic din ce nu iti doresti. De aceea exista doua categorii de videochat: cel adult si cel non adult.

Videochat-ul non adult se bazeaza pe conversatii. Trebuie sa ai mereu zambetul la tine si sa abordezi subiecte foarte interesante, pentru a reusi sa iti fidelizezi clientii. In aceasta categorie nu ai voie sa te dezbraci, de aceea necesita sa ai tehnici bune de comunicare si intelegere.

Venitul difera putin fata de categoria pentru adulti. Depinde foarte mult de calitatile tale si de cum reusesti sa starnesti interes clientilor pe baza unor conversatii creative.

Trebuie sa fii o persoana inteligenta si creativa, care sa abordeze subiecte din domenii diferite.

Videochat-ul adult se bazeaza atat pe conversatii cat si pe nuditate. In aceasta categorie poti sa joci diferite roluri, sa jonglezi cu tinutele, sa te joci cu limbajul trupului sau sa te folosesti de alte elemente pentru a iti asigura castiguri impresionante in fiecare luna.

Venitul poate fi mai mare, intrucat este mai usor sa iti fidelizezi clientii. Este de mentionat ca exista persoane si in aceasta categorie care cauta doar sa poarte o discutie cu o persoana necunoscuta, despre problemele apasatoare intampinate de-a lungul zilei.

Trebuie sa fii o persoana carismatica, senzuala si sa fii capabila sa interactionezi cu admiratorii tai.

Ca si beneficii nu exista diferente. Ai parte de program flexibil, de contract legal de munca, de traineri specializati si de sedinte la saloane de infrumusetare. Este la fel de importanta imaginea, de aceea studiourile trebuie sa te ajute in dezvoltarea si imbunatatirea imaginii tale, indiferent de ce categorie alegi.