Ce aplicatii sa folositi pentru a scrie mai bine in engleza si pentru a face mai multi bani

Ce aplicatii sa folositi pentru a scrie mai bine in engleza si pentru a face mai multi bani

Cand vorbim de tehnologie vorbim de fapt despre evolutia constanta si capacitatea de a comunica de oriunde fara probleme. Unul dintre avantajele internetului este ca vor exista intotdeauna aplicatii care sa faciliteze munca sau chiar sa faca diferite sarcini in locul nostru.

Cand modelele online se afla la lucru, una dintre cele mai frecvente greseli se inregistreaza in scrierea in limba engleza. Desi limba engleza nu este ceruta la nivel avansat, este important sa va imbunatatiti abilitatile daca va doriti castiguri fabuloase si sa va creati un renume in industrie.

Acesta este motivul pentru care in acest articol vom vorbi despre aplicatii care vor functiona ca asistent pentru a va ajuta sa scrieti mai bine in limba engleza.  Sunt aplicatii care functioneaza direct in computer, telefon mobil sau tableta.

  • EasyTranscript: permite tastarea de la sunetele naturale la transcrierea cuvintelor. Software-ul sau sugereaza descarcarea Java anterior pentru o performanta mai buna.
  • Listen and write: cu aceasta aplicatie puteti transcrie chiar si atunci cand ecranul este minimizat si este destul de usor de utilizat.
  • Transcriptor: la fel ca si cele anterioare, aceasta aplicatie actioneaza ca un transcriptist, dar spre deosebire de celelalte, puteti salva transcrierile ca documente TXT si HTML.
  • Dictarea dragonului: aceasta aplicatie are un singur buton, il apasati si incepeti sa vorbiti, iar de acolo va transcrie si va salva ceea ce ati spus.Desi textul apare dupa ce ati terminat de dictat, este usor odata ce va obisnuiti cu aplicatia si puteti crea documente in 30 de limbi diferite. De asemenea, aveti optiunea de a partaja in retelele sociale si folderele serverului.
  • Evernote (Android): Desi Evernote a fost creat pentru a filtra prin voce, acum puteti transcrie discursuri, prelegeri si inregistrari. Daca sunteti un model caruia ii place sa scrie totul in agenda, puteti dicta si salva toate planurile voastre. Este complet gratuit, dar veti avea nevoie de o conexiune la internet pentru a utiliza.
  • SwiftKey: este o aplicatie Android care va permite sa alternati functiile tastaturii pentru a scrie in orice limba, iar functia de auto correct este foarte precisa si utila.

 

Suntem siguri ca folosind oricare dintre aceste aplicatii, veti putea vorbi fluid, fara intreruperi sau greseli in tastare, si veti avea parte cele mai bune rezultate de pana acum.