Corsetul: Arma secrete a modelelor de videochat

Corsetul: Arma secrete a modelelor de videochat

Corsetul este o piesa de imbracaminte creata la inceputul secolului al XVIII-lea in scopuri medicale. Purtarea sa contribuia in special la corectarea defectelor coloanei vertebrale sau a posturii proaste, iar modelele au fost adaptate pentru fiecare pacient cu ajutorul agrafelor si al tijelor metalice pentru fixare.

 

La mijlocul secolului al XIX-lea, a facut trecerea de la corectie la o imbracaminte indispensabila oricarei femei de la acea vreme. Cererea de corsete a crescut, iar cu timpul, femeile din inalta societate si nu numai foloseau corsetul pentru a-si defini talia si pentru a arata mai suple.

 

De ce corsetul este considerat o arma a seductiei?

 

In jurul anului 1915 a devenit lenjeria perfecta pentru noptile de nunta si o modalitate de seducere a barbatilor. In zilele noastre, corsetele se pot achizitiona in orice culoare, imprimeu si dimensiune. Sunt un accesoriu perfect pentru modelele de videochat si un „must have” in dulapul lor.

 

Pentru a alege un corset, trebuie sa ai in vedere cateva puncte importante:

 

1) Nu ar trebui sa cumperi niciodata un corset fara sa il incerci. Chiar daca este comandat online, nu trebuie sa te ghidezi doar dupa tabelul de marimi deoarece acestea pot sa nu coincida.

 

2) Inaltimea ta: femeile nu au aceeasi lungime sau dimensiune a trunchiului, asa ca ar trebui sa observi daca se potriveste corsetul cu partea inferioara a soldului.

 

3) Pentru partea superioara exista multe modele, unele cu decolteu in forma de inima sau cele fara acoperire la bust. Depinde de preferintele tale, trebuie doar sa verifici dimensiunea cupei care se potriveste.

 

4) Jartiere si ciorapi elastici: din motive de confort, ar trebui sa verifici sistemul de prindere, astfel incat  sa nu aiba puncte ascutite (din plastic sau metal) pentru a evita ca purtarea corsetului sa devina inconfortabila.

 

5) Latex: trebuie sa incerci sa porti corsetul inainte de a-l purta in fata camerelor pentru a evita sa te expui in timpul unei eventuale reaciti alergice.

 

Asadar, daca iti doresti sa iti imbunatatesti performantele de model de videochat, poti face acest lucru achizitionand un corset. Poti adauga tot felul de accesorii si articole de imbracaminte pentru a accentua puterea de seductie, iar rezultatele sunt garantate.