Masterpiece Advice: Cum sa te pregatesti pentru prima ta zi de videochat!

Masterpiece Advice: Cum sa te pregatesti pentru prima ta zi de videochat!

Ti-ai luat inima in dinti si ai batut palma cu cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, acum ce urmeaza? Sa te pregatesti pentru prima ta zi de videochat! Jobul visurilor tale te asteapta cu cele mai bune conditii de lucru, incasari de mii de dolari din primele saptamani, dar, sa nu uitam de:

INTERNET DE MARE VITEZA SI CAMERA WEB HD
Membrii au mult mai multe sanse sa plateasca pentru un show live daca transmiteti la o calitate superioara cu o camera corespunzatoare. Cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti lucreaza cu Logitech, care este intotdeauna un pariu destul de sigur. Multe modele folosesc Logitech C920.

ILUMINARE CORECTA
Cea mai mare parte a luminii ar trebui sa vina din spatele camerei web, la un unghi de aproximativ 45 de grade fata de tine. Folositi cel putin doua surse de lumina calda pentru a flexa silueta dupa cum doriti. Studiourile care isi permit sa faca investitii in decoruri sunt constiente de rolul iluminatului in calitatea generala a fluxului de membrii, intrucat streamingul de calitate superioara duce la cresterea potentialului de a castiga bani.

TINUTELE SEXY
Jobul de model de videochat iti ofera sansa de a-ti dezvalui laturile ascunse, cum ar fi cea sexy. Poti incepe prin costumase sexy, dar nu vulgare, care iti subliniaza feminitatea si te fac sa te simti bine in pielea ta. Ulterior, poti incerca si costume de personaj, cu peruci si piese vestimentare de efect. Cosplay iti permite sa te joci cu masti, peruci si multe alte elemente care compun o tinuta absolut intriganta.

JUCARII
Cu sau fara experienta, modelele fac mai multi bani din videochat daca isi condimenteaza prestatiile cu jucarii. Iti poti extinde colectia in functie de limitele pe care ti le impui sau targetul pe care ti-l stabilesti. Chiar daca optezi pentru videochat non-adult, exista solutii care te pot scoate din zona de confort si iti pot aduce mai multi bani cu o… jucarie.

ABC-ul primei zile in videochat:
A. Alegeti un nume de model – alege cu intelepciune, numele tau devine brandul tau;
B. Configurati-va camera web – corect pentru fiecare pozitie (pe canapea, in picioare etc.);
C. Faceti o poza de profil super sexy – sexy nu inseamna neaparat sexual, ci feminin si seducator.