Modelele de videochat de top au dezvaluit secretul unui ten sanatos

Modelele de videochat de top au dezvaluit secretul unui ten sanatos

A fi model de top inseamna sa ai intotdeauna grija de aspectul fizic, sa iti dezvolti abilitatile de comunicare si sa te bucuri de castiguri fabuloase. Indiferent de anotimp, aspectul pielii joaca un rol important in pregatirea petru a aparea in fata camerelor, iar modelele cu experienta au dezvoltat propria lor rutina de ingrijire. Asadar, ce fac modelele pentru a scapa de acnee, riduri si de sebum si cum obtin un ten sanatos si luminos?

 

  • Exfloiere delicata

Indiferent de tipul tenului dumneavoastra, fie ca este uscat sau gras, tot este nevoie de hidratare. Nu trebuie sa va lasati pacalite de aparitia sebumului, deoarece veti avea in continuare nevoie de crema hidratanta.

De asemenea, daca aveti tenul deja uscat nu inseamna ca trebuie sa eliminati exfolierea din rutina. Pielea moarta trebuie eliminata, iar utilizarea regulata a unui exfloiant delicat va indeparta celulele de piele deshidratate si va crea o panza mai receptiva pentru ca produsele hidratante sa penetreze pielea. Exfolierea este recomandata mai ales dimineata pentru a pregati tenul de machiaj.

 

  • Protejarea pielii

Factorii externi sunt cei la care trebuie sa aveti mare grija daca va doriti un ten radiant. Desi este recomandat sa iesiti in aer liber, sa faceti plimbari prin parc si sa va expuneti la soare pentru a va energiza, este nevoie de protectie.

Razele UV sunt nocive indiferent de anotimp, ceea ce inseamna ca trebuie sa purtati crema cu factor de protectie solara. Astfel de produse creeaza o bariera protectoare asupra pielii pentru a reduce daunele si de asemenea, ajuta la hidratarea tenului si il pregateste pentru aplicarea machiajului.

 

  • Adaptarea rutinei

Fiind un organ reactiv, pielea dumneavoastra este probabil sa adopte un comportament diferit in functie de anotimp si de factorii externi. Modelele de videochat folosesc produse diferite vara fata de iarna deoarece temperaturile difera, iar tenul lor are alte nevoi.

Un alt aspect important este faptul ca produsele de machiaj trebuie schimbate o data la cateva luni, iar accesoriile curatate. Dupa 3 luni de utilizare mascara ar trebui inlocuita, in timp ce pensulele si bureteii de machiaj necesita splare dupa fiecare utilizare, mai ales daca sunt folosite pe mai multe persoane.