Studio

De ce sa lucrezi cu noi?

Studio de videochat

Despre noi

Suntem un studio cu experienta. Activitatea noastra este dedicata divertismentului si comunicarii pentru adulti, prin intermediul transmisiunilor live la nivel international. Ne pozitionam printre primele locuri in industria videochatului, rezultat obtinut de echipa noastra si a personalului administrativ bine pregatit. Modelele noastre sunt recunoscute la nivel international, beneficiaza de venituri excelente, dezvoltare tehnologica, camere de lux si oportunitati de inovare. Suntem situati intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu studiouri de videochat in toata Romania. Ne-am dezvoltat impreuna, acesta fiind unul dintre lucrurile care ne-a adus in topul studiourilor din Romania. Aici vei intalni un mediu de lucru linistit, prietenos, privat cu spatii de lux amenajate pentru nevoile modelelor noastre. Ne bazam activitatea pe o strategie bine gandita, astfel incat angajatele noastre sa aiba cat mai multe beneficii, iar succesul afacerii sa fie unul garantat.

Studio de videochat

Despre noi

Ca si studio cu experienta in domeniu, ne bazam pe profesionalism si respectarea drepturilor fiecarui angajat, fara a tine cont de ideologiile sau orientarile fiecaruia. Punem accent pe implicarea in activitate, dorinta de a te dezvolta si a obtine cele mai bune rezultate de pe urma activitatii. Angajamentul si disciplina sunt aspectele care ne definesc si totodata, ne ajuta sa ne mentinem in topul celor mai de succes studiouri din Romania. Fara indoiala, modelele noastre sunt principalii beneficiari ai fiecarui succes, veniturile lor ajungand la sume importante in fiecare luna. Actionam pe baza unor operatiuni strategice, bazandu-ne pe certitudinea lucrurilor si pe obtinerea unei performante din partea angajatilor, dar si a personalului administrativ.

Studio

Echipa si organizare

Suntem pregatiti pentru aceasta activitate, ne ghidam dupa o structura bine organizata care vizeaza cresterea veniturilor lunare si atingerea unor standarde de calitate, gata sa sprijine si sa satisfaca nevoile clientilor nostri. Avem mai multe echipe dedicate fiecarui lucru care ne ajuta sa desfasuram activitatea in cele mai bune conditii. Echipa pentru imagine online, echipa pentru publicitate si social media, traineri specializati pentru suport si sprijin, departament audiovizual, make-up si estetica. Zi de zi analizam modul in care evolueaza lucrurile in studioul nostru pentru a fi din ce in ce mai buni in aceasta industrie. Iti asiguram confortul, independenta financiara si indeplinirea dorintelor tale. De-a lungul timpului, studioul nostru a fost premiat la concursuri internationale din aceasta industrie, iar modelele de top ne-au reprezentat cu succes de fiecare data.

Acum este momentul! Vino alaturi de echipa noastra.